perjantai 13. marraskuuta 2009

Opettajien Bloggeriin kirjoittaminen

Hei,
Askartelimme juuri reilun puoli tuntia Georgesin kanssa, jotta saimme kuntoon tämän, että pystyn kommentoimisen lisäksi myös aloittamaan keskustelun tällä alustalla. :) Teille Outi ja Pekka on myös lähetetty kutsu, aiemmin keksukstelulistalle oli kutsuttu vain Olavi ja Helvi. (Georges sanoikin, että oli joskus hieman ihmetellyt, miksei kukaan muu aloita keskusteluja kuin hän :)
Nyt kun hyväksytte Georgesin kutsun, niin jos ei homma toimi groupwisen kautta, niin kopioikaa URL osoite ja menkää sen avulla suoraan netin kautta bloggeriin, niin pitäisi toimia. :)
T.Susanna

6 kommenttia:

Orabela Shinn kirjoitti...

Hyvä homma, pysyy asiakokonaisuudet hallinnassa ja jokainen voi laittaa halutessaan oman tärkeäksi katsomansa aiheen ja muut voivat kommentoida :)

T: Outi/ Orabela

Jorgito Arado kirjoitti...

great! :)

pepejopa kirjoitti...

Oikein hyvä, että sait tämän kuntoon Jorgito!

Tänään Riitta piti hyvän luennon SL:ssä ja antoi uusia vinkkejä.

Voisimme yhdessä NY-yritysten kanssa pyytää häntä ja Levi-instituutin opiskelijoita tulemaan meidän saarelle. Tässä tapaamisessa mieidän opiskelijat olisivat isäntinä. Tämä voisi toteutua 4. jaksossa keväällä 2010, kun he palaavat to:sta.

Pekka / Tristan

Jorgito Arado kirjoitti...

Vain idea
Olisi hyvä jos osastonne voisi hankkia sellaisen soveluuksen kuin FRAPS (maksaa 30 euroa) joka mahdollista SL sta suoraan ääni ja kuva kaappauksen.
Näin voisitte nauhoittaa tulevat tapaamiset dokumentoitia ajatelleen.
Tämän päivän haastattelu oli siis viimeinen tehty hankkeen kehyksessä.

Georges/Jorgito

pepejopa kirjoitti...

Kiitokset Georges ja muut taustajoukot mielenkiintoisesta ja hyvin järjestetystä Oppiminen eri maailmoissa loppuseminaarista 25.11.09.

Hennalle ja Outille myös kiitos hyvästä esityksestä. Piditte "matkailun lippua" korkealla ja toitte hienosti esille sen, mitä matkailupuolen opetuksessa on jo saavuttettu eri maailmoissa oppimisesta.

Pekka / Tristan

Jorgito Arado kirjoitti...

Thanks everybody :)
Georges / Jorgito